“Терснаб” АД заедно със своя партньор от Турция Eren Grup има удоволствието да Ви представи високо качествено търговско и складово оборудване. Богатата гама от продукти се състои от стелажи за магазини и складове /лек , тежък и палетен тип / , щанд-маси, витрини, информационни бюра, касови модули, кошници, колички и т.н.

Стелажите за магазините могат да се свързват един с друг , оформяйки различната визия на вашият магазин според Вашите желания. Имат възможност за едностранно и двустранно разположение на стоките , с желаният от Вас брой на рафтовете. Стелажите могат да бъдат оборудвани с допълнителни аксесоари , взависимост от стоката която предлагате. Всички елементи са качествено прахово боядисани в желаният от клиента цвят. Височините на стелажите могат да бъдат от 970 мм до 2650 мм , ширините биват 550 , 650, 750, 970 и 1250 мм , а дълбочините са от 300 до 700мм. 


Ако предлагате хранителни стоки ние можем да Ви предложим специални стелажи за хлебни изделия, плодове и зеленчуци.Ако Вашият магазин е бутик за дрехи и обувки ,и имате предпочитания към дървено оборудване , ние можем да Ви предложим цялостно оборудване от дърво. 


Лекият тип складови стелажи, които предлагаме дават възможност за складиране /с максимално натоварване на капацитета им/ на леки стоки със среден и малък обем. Различните ширини и дълбочини на рафтовете осигуряват лесната им промяна взависимост от мястото и стоките , които складирате. Могат да бъдат произведени с метални или дървени рафтове. Тази система от стелажи може да се трансформира в помещение от етажни платформи , състоящи се от високи складови помещения.Тежкият тип складови стелажи се състоят от конвенционална палетна и drive-in система, както и конзолна система. Разнообразието от височини /от 2000 до 10000 мм/ и ширини /от 1800 до 3300 мм/, размери на траверсите /50х80, 50х100, 50 х120 , 50х140/ ни позволяват да подберем нужното Ви оборудване взависимост от размерите на помещението и допустимата товароносимост при най-добри финансови показатели.