На 03.11.2017г. стартира дейността си Логистичен Хъб Сливен на  Pall-Ex в базата на Терснаб АД гр. Сливен.

Ръководството на Pall-Ex Bulgaria ни се довери и се надяваме да оправдаем очакванията му.

 

Хъб Сливен на Pall-Ex поставя основата на един ефективен и добре организиран логистичен модел. С откриването на логистичен Хъб в Сливен, Терснаб АД предлага на българските фирми, вносители и дистрибутори склад, по-лесна и бърза доставка на много по-разумна цена. Много търговци и дистрибутори у нас нямат собствена складова база и са принудени да използват помещения или част от тях, под наем.

В логистичен Хъб Сливен разполагаме с голям брой палетоместа, които отдаваме под наем с пълно складово обслужване. Наемането на палетоместа Ви осигурява следните предимства:

  • - заплаща се наем на дневна база за палето-места само при налична стока в склада
  • - не се правят инвестиции в машини /електрокари и мотокари/, складово оборудване и тяхната поддъжка
  • - не се правят разходи за персонал и управлението му

 

Ако нямате достатъчно място в склада Ви - Доверете ни Вашите палети ние ще съхраним стоката Ви !

Не търсете транспортни фирми, Pall-Ex дава ефективно решение , ние ще организираме всичко свързано с доставката на Вашите стоки до крайния им получател!

Моделът “склад и дистрибуция” e иновативна услуга, която предлага комплексно решение, включващо склад в Сливен и доставка до краен получател на палетите. Услугата на Pall-Ex оптимизира Вашите разходи, предлагайки на клиентите си складиране на палетите им и доставка до желаните локации. Процесите са автоматизирани и е необходимо само електронно разпореждане, за да се подадат палетите за дистрибуция.